Tuli jo käytyä Galtsussa ja Facebookissa - kyllä tuo naamakirja on enempi mulle mutta tuolla IRC-Galleriassa oonki sen takia että näen vähäsen mitä tuo teinilikka puuhaaloo. Tulin justihin aamulenkiltä koiran kans. Oltihi tuos lähipellolla - kyllä koira vaan iloottoo ku saa kulukia vapahana hajuja haistellen. Komiasti likkakoira tuloo luokse, no ei ollu liikentehes ny muita ihimisiä saati koiria tai muita eläämiä.

Tairanpa valita täksi aamuksi yhyren lempisanoostani KIRJA

Wiccalaisuus on yksi osa "uskontoani", yhdistän sen muiden uskontojen perinteisiin, eniten  perinteiseen luterilaiseen kun siihen kirkkoon on minut kastettu enkä ole tuntenut tarvetta kirkkoa muuttaa. http://www.varjojenkirja.com/

 

http://www.kirjakauppaliitto.fi/ Työhöni liittyvät sivut

http://www.ensitietoni.fi/t/BlankPage____6948.aspx Tästä kirjasarjasta, cd-levyineen ja kysymyskortteineen 8-vuotias poikani on ollut hyvin innostunut - suosittelen!

 http://yle.fi/aamutv/article.php?id=728 Tätä sivua seuraan jos en ehdi aamulla itse tv:stä katsomaan - useasti asiakkaat kysyvät julkisuudessa olluita kirjoja ja eivät välttämättä aina muista kirjailijan nimeä saati kirjan nimeä.

http://www.kirjavinkit.net/ Täältäkin löydän apuja työhöni mutta myös erinomaisia lukuvinkkejä - kaikkia mielenkiintoisia kirjoja kun ei ammattinikaan puolesta käsiini aina satu.

http://www.kirjainfo.com/ Toinen mielenkiintoinen kirjavinkkisivusto

http://www.info.fi/ Työpaikkani eli ketjun nettisivut :)

http://www.kirjaruusu.fi/kirjajaruusu/ Ihana päivä kirjoille ja ruusuille - monesti on vaan jäänyt kyllä ruusut saamatta... josko tänä vuonna niitäkin :)

http://www.tuirekaimio.com/ Yksi Suomen parhaimmista eläinkouluttajista - hänen kirjat kuuluvat jokaisen koiran/hevosen/muun eläimenomistajan kirjahyllyyn!

http://sivistys.net/ Monipuoliset sivut kulttuurista ja sen opiskelusta

http://www.vuodenluontokuva.fi/default.asp?V_DOC_ID=4152 Upeita teoksia!

http://www.elore.fi/ojs/uusin.html Mielenkiintoinen verkkolehti kansantietoudesta. Suosin kyllä enemmän fyysistä lehteä kun tykkään lueskella sängyssä :)

http://www.finnexpo.fi/kirja/ Jokohan tänä vuonna pääsisi elämänsä ensimmäisen kerran Helsingin Kirjamessuille...

http://www.kirjamessut.fi/ tai Turun kirjamessuille...

http://www.viiniweb.net/viini.php Punaviinin, valkoviinin ja shamppanjan ystävänä voisi täältä löytää uusia makuja.

http://www.voimauttavavalokuva.net/kuvakirja.htm Olen nähnyt näistä kuvista näyttelyn "Maailman ihanin tyttö"  täällä kotipaikkakunnallani. Kuvista tehty kirjan taidan hankkia itselleni.

http://www.kiiltomato.net/ Työni ja rakkaudesta kirjoihin kannalta yksi parhaista kirjasivuistoista.

  http://kirja-ajatuksin.blogspot.com/ Seuraamisen arvoinen, kauniisti tehty blogi-sivu

http://ohjelmat.yle.fi/kirjamaa/etusivu Yksi lempiohjelmistani.

Nyt lähäremmä mummulahan koko perhet koirineen päivineen. Syömmä sunnuntairuuan siälä ja meirän koira saa tutustua mummulan koiraan.