Istahdinpa koneen ääreen etsimään uusia mielenkiintoisia sivuja sanalla ELÄMÄNTAITO.

 Ensimmäinen sivu johon törmäsin oli Meri Lähteenoksan sivut joilta bongasin hänen kirjansa Viisas arki - opas yhteisöllisyyteen. Taidanpa hankkia kirjan luettavaksi. Merin sivuilla oli lyhykäisesti fengshuistakin joka on ollut jo muutaman vuoden mielenkiinnon kohteenani ja olen sitä vaihtelevalla menestyksellä omassa kodissani toteuttanutkin.  http://www.lahteenoksa.com/index.htm  Meriltä löytyy myös blogisivut http://www.viisasarki.blogspot.com/

Seuraava mielenkiintoinen sivu löytyi Olavi Moilaselta joka on myöskin julkaissut muutaman kirjan. Jälleen yksi kiinnostava kirjailija pitkään lukemista odottavien kirjojen listaani. http://www.unientulkinta.fi/index.html Unikirjoja olen selaillut teini-iästä lähtien mutta varsinaisesti en ole koskaan pitänyt unipäiväkirjaa enkä sen syvällisemmin uniani tulkinnut. Ihmeellisimpiä unia on tullut pohdittua mieheni kanssa ja myös teini-ikäinen tyttäreni on kertonut minulle omista unistaan jotka ovat olleet aika usein ns. painajaisia. Tenon Lepopaikka ja Unien majatalo voisi olla yksi paikka missä haluaisin vierailla kun joskus pääsen Lappiin.

Onpa jännää miten erilaisia sivuja löytääkin yhdellä sanalla http://www.markkuojanen.com/ ja häneltäkin löytyy monta kirjaa jotka haluan lukea. Markku Ojasen sivuillakin on todella paljon mielenkiintoisia artikkeleita mm. psykologiasta joiden lukemisen jätän seuraaviin sivuilla vierailukertohin. Toivottavasti hän tulisi luennoimaan lähelle kotipaikkakuntaani, olisin varmasti yksi osallistujista :)

http://www.positiivarit.fi/Frontpage.aspx Positiivarien sivut ovat olleet ensimmäisiä nettisivuja joilla olen vieraillut elämän myönteisyyttä ja onnellisuutta etsiessäni - kauniit kuvat luonnosta ja ihanat mietelmät monien muiden asioiden kera saavat minut yhä uudestaan palamaan heidän sivuilleen.

 

 http://timoyla.com/index.html Näiltä sivuilta löysin paljon ajateltavaa omaan työni ja tulevaisuudessa jonain päivänä saatamme mieheni kanssa olla yrittäjiä.

Nyt kutsuu kotityöt - imuroimista ja loput joulukoristeet laitetaan odottamaan ensi joulua.